Kucharz małej gastronomii



Cel kursu:


Celem szkolenia jest profesjonalne przygotowanie  do zawodu kucharza. Szkolenie ma zapoznać uczestników z nowymi trendami sztuki kulinarnej na stołach, przekazać praktyczne wskazówki dotyczące receptur potraw, ich kalkulacji oraz zestawienia kosztów.

 
Uczestnicy (warunki przyjęcia):

- ukończone 18 lat
- wykształcenie co najmniej podstawowe
- zaświadczenie lekarskie

 

Sposób sprawdzenia efektów i rodzaj dokumentu:

Szkolenie zorganizowane jest w formie kursu z uwzględnieniem ćwiczeń i zakończone jest egzaminem w wyniku którego Uczestnicy otrzymują zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne ze wzorem MEN.

Formularz zgłoszeniowy (word) - plik do pobrania

Formularz zgłoszeniowy (pdf) - plik do pobrania

 

Szkolenia

Doradztwo

biznesowe

BHP

doradztwo i szkolenia

Zarządzanie

nieruchomościami

Dla rolników

Szkolenie ze stosowania środków ochrony roślin

Rekrutacja

szkolenie dla kandydatów na członków rad nadzorczych

Kadry

prowadzenie spraw kadrowych w firmach